Despre noi

Compania Eurostrade

A fost infiintata in anul 2005, ca societate pe actiuni si are capital privat 100%. Misiunea companiei noastre este de a oferi produse si servicii de calitate la nivel local, pentru a obtine succese pe plan national.
.
.
Cunoastem valoarea partenerilor nostri de afaceri si muncim pentru succesul ambelor parti. Dorim sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri, relatii ce se bazeaza pe integritate si seriozitate. Cerintele clientilor vor fi respectate si oferim solutii eficiente, in timp util si la pretul cel mai potrivit deoarece in cadrul companiei succesul depinde numai de succesul clientilor nostri.

Baza de productie

Intreprinderea isi desfasoara activitatea in orasul Frasin. Locatia aleasa are in dotare linie ferata , gaze naturale, inalta tensiune, acces de la drumul E 576, statie proprie de carburanti , suprafata de 6000 mp hale productie.
.

Certificari

Pentru indeplinirea politicii si obiectivelor generale, organizatia are integrat un sistem de management de calitate, un sistem de management al mediului si sanatatii ocupationale in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
.


Obiective

1. Instruirea continua a personalului in domeniul profesional si implicarea lui in imbunatatirea calitatii;
2. Marirea numarului de utilaje specializate in constructii;
3. Dezvoltarea sectorului de activitate prin contractarea de constructii civile fapt ce este generat de capacitatea unitatii noastre care are toata logistica(echipamente excavatie si transport, terasare si stabilizare, personal calificat si cu experienta) si materia prima necesara (fier beton si beton, ballast, nisip si sorturi, sectie tamplarie si confectii metalice)
4. Cresterea calitatii serviciilor si reducerea termenului de executie prin folosirea de echipamente performante si personal calificat.

Investitii realizate

– In 2006 Autobasculante transport si utilaje constructii;
– 2007 Linie fasonat fier cu o capacitate de 500 t/luna, si utilaje constructii;
– 2008 Statie sortare concasare produse balastiera;
– 2008 Statie betoane;
– 2011 Echipamente pentru productie prefabricate beton
– 2013 Echipamente pentru productie boltari zidarie din beton
– 2014 Echipamente pentru productie gratare beton pentru ferme zootehnice

.